Vakantieregeling

Tijdens de maanden juli en augustus wijken de openingstijden af en is er een langere leentermijn.

Foto van een lezende jongedame, liggend in het lange gras

Tijdens de maanden juli en augustus is de bibliotheek alle zaterdagen gesloten, evenals op 21 juli  (nationale feestdag). Op woensdagen is de bib open van 14.00 u. tot 18.00 u. (en niet tot 20.00 u. zoals gebruikelijk).

De boeken, tijdschriften en dvd’s die geleend worden tussen 10 juni en 10 augustus mogen vijf weken worden bijgehouden in plaats van drie weken.

Leners die hun boeken, dvd’s of tijdschriften niet tijdig kunnen terugbrengen, kunnen deze zelf verlengen via Mijn Bibliotheek. Tijdens de openingsuren kan men telefonisch verlengen: 015 76 78 81.

De inleverbox neemt geen vakantie. Die blijft dus 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.