Bibliotheek volledig gesloten tot 5 april

Om de verdere verspreiding van het coronavirus in te perken heeft de bibliotheek van hogerhand de opdracht gekregen om te stoppen met alle uitleenactiviteiten. Er kunnen dus ook geen boeken of dvd’s meer besteld en afgehaald worden.

Afbeelding van een scrabblebord met termen in verband met het coronavirus.

Wie nog in het bezit is van boeken, tijdschriften of dvd’s van de bibliotheek, kan deze terugbrengen via de inleverbox (links van de ingang).

Er worden geen boetes in rekening gebracht voor de dagen dat de bibliotheek gesloten is.

Gereserveerde materialen blijven bewaard tot tien dagen na de heropening van de bib.

De deuren van de bibliotheek blijven al zeker tot en met zaterdag 4 april gesloten. Zodra we weten wanneer de bib weer  opengaat, brengen we alle bibliotheekgebruikers hiervan op de hoogte.

Voor vragen kan je tijdens de kantooruren telefonisch terecht op het nummer 015 76 78 81. E-mailen kan ook: bibliotheek@putte.be.

Meer info over de maatregelen tegen het coronavirus vind je op de website van de gemeente.