In een paar dagen tijd worden er drie moorden gepleegd in Karlshamn en de inwoners zijn bang. Vanja Lithner en haar collega’s van de nationale recherche staan onder grote druk om de dader te stoppen. Alleen zijn er geen getuigen, geen aanwijzingen, en er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.

Psycholoog Sebastian Bergman werkt inmiddels nog maar parttime. Hij wil meer tijd
Titel
De oogst
Auteur
Hjorth Rosenfeldt
Vertaler
Corry Van Bree
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Uitgever
Amsterdam: Cargo, 2021
448 p.
Verschijningsdatum
04-11-2021
ISBN
9789403108612 (paperback)

Over Hjorth Rosenfeldt

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Albin Olsson

Hjorth Rosenfeldt is het Zweeds auteursduo Hans Rosenfeldt (1964) en Michael Hjorth (1963). Rosenfeldt is acteur, toneelschrijver en presentator. Hjort is mede-eigenaar van een Zweedse productiemaatschappij.

Onder de naam Hjorth Rosenfeldt schreven zij de thrillerserie de Bergmankronieken. Deze serie is gebaseerd op de televisieserie Den fördömde (2010).

Bibliografie

  • 2018: En högre rättvisa (nl: Het oordeel)
  • 2016: De underkända (nl: De test)
  • 2014: Den stumma flickan (nl: Het stille meisje)
  • 2012: Fjällgraven (nl: Het familiegraf)
  • 2011: Lärjungen (nl: De discipel)
  • 2010: De fördolda (nl: Wat verborgen is)