Dvd
Nederlands

Hier zijn Woezel en Pip!

Guusje Nederhorst (naar het werk van)

Hier zijn Woezel en Pip!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
De hondjes Woezel en Pip beleven spannende avonturen in de tovertuin samen met Tante Perenboom, de Wijze Varen, Buurpoes en vele anderen.
Onderwerp
Honden
Titel
Hier zijn Woezel en Pip!
Naar het werk van
Guusje Nederhorst
Taal
Nederlands
Uitgever
Just4Kids, 2010
1 dvd-video
Speelduur
35 min.
Aantekening
Taalkeuze: Nederlands, Vlaams
EAN
8717344742894

Besprekingen

Woezel, een jongens-, en Pip, een meisjeshondje, vormen samen een vriendenpaar. In de fantasiewereld van de Tovertuin beleven zij kleine avonturen, waarbij Woezel heel stoer doet, maar de grote durfal uiteindelijk Pip is. In de Tovertuin zijn de vaste vrienden: Tante Perenboom, de Zingende Tulpjes, de Wijze varen, het Zonnetje, Buurpoes en Molletje. Deze eerste animatieserie bestaat uit zeven afleveringen. Na de vaste, musikale 'Kom je spelen'-intro volgt een klein avontuur van circa vijf minuten. De onderwerpen variëren van 'mollen in de tuin' (hoopjesmonsters) tot 'miertjes in de tuin' (veel kleinen zijn samen sterk), een Tovertuinrace en een verjaardag met Perentaart. De verhaaltjes zijn afzonderlijk te bekijken en je kunt kiezen tussen Nederlands of Vlaams ingesproken. De Nederlandse stemmen komen van o.a. Babette van Veen (vertelster), Willeke Alberti en Edwin Rutten. Woezel en Pip zijn bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst. Een vrolijke, veilige uitgave voor peuters en kle…Lees verder

Over Guusje Nederhorst

CC BY-SA 3.0 nl - Foto van/door RTL 4

Barbara Augustine (Guusje) Woesthoff-Nederhorst (Amsterdam, 4 februari 1969 – Den Haag, 29 januari 2004) was een Nederlands actrice en zangeres.

Biografie

Nadat Nederhorst haar middelbare school (achtereenvolgens mavo, havo en atheneum) had doorlopen werd zij vooral bekend met haar rol als Roos Alberts-de Jager (1992 t/m 2001) in de soap Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega's Babette van Veen en Katja Schuurman in de meidengroep Linda, Roos & Jessica. Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood, gevolgd door de hits Alles of niets, Lange nacht, Goeie dingen, Druppels en 1999X. Er kwam ook een album uit en een videoband. Na drie jaar werd de groep opgeheven. Daarna heeft ze nog diverse kleinere rollen gespeeld, onder meer in de soap Onderweg naar morgen en de series All Stars en Bon bini beach.

In 1998 trouwde Nederhorst …Lees verder op Wikipedia