Het is het jaar 2036. De Observers zijn meedogenloze overheersers geworden die de vrije wil en de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen. Langzaamaan vergiftigen ze de atmosfeer van de aarde zodat alleen hun eigen soort kan overleven. Toch is niet alles verloren. Op een reeks videobanden staan gedetailleerde plannen om de Observers ten val te brengen en de planeet terug aan de mensen te geve
Bevat
Disc 1 Transilience thought unifier model-11 ; In absentia ; The recordist ; The bullet that saved the world
Disc 2 An origin story ; Through the looking glass and what Walter found there ; Five twenty-ten
Disc 3 The human kind ; Black blotter ; Anomaly XB-6783746
Disc 4 The boy must live ; Liberty ; An enemy of fate
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2013
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 780 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888158449

Besprekingen

Vijfde en laatste seizoen (2012-2013) van de Amerikaanse sciencefictionserie van J.J. Abrams (Lost), Alex Kurtzman en Roberto Orci met in de hoofdrollen Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble en Lance Reddick. Het is inmiddels het jaar 2036, de buitenaardse 'Observers' hebben de macht op aarde overgenomen en het grootste deel van de mensheid vernietigd. FBI-agente Olivia Dunham (Torv), haar man Peter Bishop en diens vader, wetenschapper Walter Bishop hebben 21 jaar opgesloten gezeten in amber, maar zijn daaruit bevrijd door Etta, de inmiddels volwassen dochter van Olivia en Peter. Samen werken ze aan een plan om de Observers te verslaan. De serie draait om zaken als telepathie, reanimatie, levitatie, tijdreizen en een parallel universum. Torv won vier maal de Saturn Award voor Beste actrice. Dertien afleveringen, met extra's.

Over Anna Torv

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door flickr user Gage Skidmore

Anna Torv (Melbourne, 7 juni 1979) is een Australisch actrice.

Zij werd geboren in Melbourne, als kind van Susan en Hans Torv en heeft een jongere broer: Dylan. Ze is opgegroeid aan de Gold Coast. Hier ging ze naar de Benowa State High School. Hierna ging ze naar de National Institute of Dramatic Art (NIDA). In december 2008 trouwde ze met Mark Valley (bekend van Fringe & Human Target), van wie ze in 2010 is gescheiden.

Externe link

  • (en)  Anna Torv in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia