Boek
Nederlands

Kijk hoe ik groei

+1
Kijk hoe ik groei
×
Kijk hoe ik groei Kijk hoe ik groei

Kijk hoe ik groei

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Een kleurrijke kennismaking met de natuur om ons heen. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Een kleine rups kijkt om zich heen. Hij ziet een larve veranderen in een lieveheersbeestje. En een pop wordt opeens een hommel. Maar de kleine rups zelf verandert ook … Weet jij waarin?
Titel
Kijk hoe ik groei
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2021
[28] p. : ill.
ISBN
9789044844306 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia