Bibliotheek Putte

Leeskring

Een leeskring bestaat uit mensen die hun leeservaringen willen delen met andere lezers. Regelmatig komen ze samen om een roman te bespreken in een gezellige sfeer. Door te luisteren naar de meningen van anderen en die weer aan te vullen met de eigen interpretaties, ideeën en ervaringen ontstaat er een boeiend en leerrijk gesprek. De leeskringbegeleid(st)er leidt het gesprek in goede banen en zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt. Zij weet meestal ook iets extra’s toe te voegen aan het gesprek: een aanvulling op inhoudelijk gebied, interessante weetjes over de auteur enz...

De Putse leeskring komt zes maal per jaar samen in de hoofdbibliotheek, telkens op een dinsdagavond (20u-22u). Het lidmaatschap is gratis; men moet enkel lid zijn van de openbare bibliotheek van Putte. Het bibliotheekpersoneel zorgt ruim op tijd voor voldoende exemplaren van de te bespreken boeken.

Wie zich wil aansluiten, kan dat doen door contact op te nemen met de bibliotheek (015 76 78 81 of bibliotheek@putte.be) of door zich aan te melden in de bibliotheek van Putte of Beerzel.

Programma 2018-2019