VOORLEZEN VOOR VOLWASSENEN

Op maandag 30 oktober (14-15 u.) wordt er in de bib van Putte voorgelezen voor volwassenen. Staan op het programma: verhalen van de Kempische volksverteller Jef Lievens, cursiefjes van Jos Ghysen, en het boek “Meneer Doktoor: verhalen over leven en dood, lijf en lust 1937-1964” van Peter Vandekerckhove. Na afloop krijgen de luisteraars een kop koffie/thee met een gebakje.

Deelname is gratis. Wel graag vooraf inschrijven. Dat kan in de bibliotheek (bibliotheek@putte.be of 015 76 78 81) of in dienstencentrum Het Lijsternest (dienstencentrum.putte@ocmwputte.be of 015 23 09 95).

voordat ze op de site verschijnen.

BIBLIOHTEEKCHARTER ONDERTEKEND

Op vrijdag 13 oktober ondertekenden burgemeester Peter Gysbrechts, Davidsfonds-voorzitter Robby Goovaerts en Willemsfonds-ondervoorzitter Alfons Vekemans het bibliotheekcharter 'Een bibliotheek voor iedereen!' . Lees verder