ONSTERFELIJK IN UW STEEN

Van 27 oktober tot 16 november kan u in de bib van Putte gratis de fototentoonstelling ‘Onsterfelijk in uw steen’ komen bekijken. Dat is tevens de titel van het boek dat eind 2016 verscheen onder de redactie van de Putse historicus Frank Seberechts. Zowel de tentoonstelling als het boek maken deel uit van het project ‘Heldenhulde’, opgestart in het kader van de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog.

Op vrijdag 27 oktober (20 u.) zal Frank Seberechts een voordracht geven over de geschiedenis van de heldenhuldezerken uit Wereldoorlog I, zijn boek en de tentoonstelling. De toegang is gratis; vooraf inschrijven via robby.goovaerts@putte.be.

Meer info over het project ‘Heldenhulde’: https://heldenhulde.be/publicatie

voordat ze op de site verschijnen.

BIBLIOHTEEKCHARTER ONDERTEKEND

Op vrijdag 13 oktober ondertekenden burgemeester Peter Gysbrechts, Davidsfonds-voorzitter Robby Goovaerts en Willemsfonds-ondervoorzitter Alfons Vekemans het bibliotheekcharter 'Een bibliotheek voor iedereen!' . Lees verder