Bibliotheek Putte

JOURNALISTIEK EN ETHIEK

Op zondag 21 januari toasten heel wat Davidsfondsafdelingen met hun leden en sympathisanten tijdens Toast Literair. De twee Putse afdelingen doen dat dit jaar in de bibliotheek.

Eerst brengt voormalig radiojournalist Pieter Knapen een lezing rond journalistiek en ethiek. De actualiteit toont ons immers dagelijks de vage grens tussen deze twee begrippen. Met tal van voorbeelden illustreert hij deze dualiteit.

Aansluitend bieden de Davidsfondsafdeling van Grasheide-Putte-Peulis en die van Beerzel iedereen graag een drankje en een hapje aan. Afspraak zondag 21 januari om 10u in de polyvalente zaal van de bib in Putte-Centrum. Onder de aanwezigen worden enkele Roets-kalenders verloot.

De toegang is voor iedereen gratis; wel graag vooraf je aanwezigheid bevestigen: robby.goovaerts@telenet.be, 0494 51 56 31. 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

GEZOCHT: KANDIDATEN VOOR DE PUTSE PEN

De gemeente Putte kent elk voorjaar de Putse Pen toe aan een plaatselijke schrijver die zich verdienstelijk heeft gemaakt. Ken jij iemand waarvan je vindt dat hij of zij het verdient om deze keer die bekroning te ontvangen? Lees verder

BOEKENNIEUWS

De Belgische filmrecensenten hebben 'Manchester by the sea' van regisseur Kenneth Lonergan uitgeroepen tot de beste film van het jaar 2017. Lees verder
Meer nieuws