In juli en augustus gesloten op zaterdag

gepost op: 27 juni 2017

De bibliotheken van Putte en Beerzel zijn tijdens de maanden juli en augustus alle zaterdagen gesloten. Dat is ook het geval op dinsdag 11 juli (feest van de Vlaamse Gemeenschap), vrijdag 21 juli (nationale feestdag), maandag 14 augustus (brugdag) en dinsdag 15 augustus (OLV-Hemelvaart). Op woensdag sluit de hoofdbibliotheek om 18.00 u. (en niet om 20.00 u. zoals gebruikelijk).

De boeken, tijdschriften en dvd’s die uitgeleend worden tussen 10 juni en 10 augustus mogen vijf weken bijgehouden worden in plaats van drie weken.
Leners die hun boeken, dvd’s of tijdschriften niet tijdig kunnen terugbrengen, kunnen deze zelf verlengen via internet: mijn.bibliotheek.be. Tijdens de openingsuren kan men ook telefonisch verlengen: 015/76.78.81 (Putte) en 015/75.68.12 (Beerzel).

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.