Bibliotheek Putte

EEN BIB VOOR IEDEREEN

De Putse schepen van Cultuur, Inge De Bie, ondertekende onlangs de petitie van een 'Bibliotheek Voor Iedereen'. Burgemeester Peter Gysbrechts deed haar dat al voor in oktober, als eerste burgemeester van Vlaanderen trouwens.

De bibliotheek is een laagdrempelige plek waar iedereen toegang krijgt tot informatie en cultuur. Ze staat met beide voeten in de lokale gemeenschap, en het toegewijde personeel zet dagelijks alles op alles om iedereen de juiste service te geven.

“Ook nu gemeentes niet meer wettelijk verplicht zijn om een bibliotheek in te richten, willen we dat graag zo houden.”, aldus schepen De Bie. Ze roept iedereen die de bibliotheek een warm hart toedraagt op om het bibcharter te ondertekenen. Zo geven we een sterk signaal dat de bibliotheek belangrijk is én blijft.

Dertig organisaties en meer dan vijftig ambassadeurs steunen de actie. Jij ook? Teken dan het charter op www.bibvooriedereen.be.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Lezing STRESS DOOR PERFECTIONISME

Stress kennen we allemaal. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat is het precies? Hoe herken je tijdig de belangrijkste signalen en wat zijn de gevolgen? Op 7 maart krijg je een antwoord op deze vragen in de bib. Lees verder

EEN BIB VOOR IEDEREEN

De Putse schepen van Cultuur, Inge De Bie, ondertekende de petitie van een 'Bibliotheek Voor Iedereen'. Ze roept iedereen die de bibliotheek een warm hart toedraagt op om hetzelfde te doen. Lees verder
Meer nieuws