Bibliotheek Putte

BOEKENNIEUWS (2018)

Boek.be heeft de verkoopcijfers van de Vlaamse boekhandels in 2017 bekendgemaakt. Het best verkochte boek in de rubriek 'Non-fictie vrije tijd' is 'Nooit meer diëten' van Sandra Bekkari. Bij de kinderboeken is dat 'De waanzinnige boomhut' van Andy Griffiths, bij de fictie 'Oorsprong' van Dan Brown, bij de informatieve non-fictie ­ 'Mazzel tov' van Margot Vanderstraeten, en bij de strips ­ 'Nepwerk' in de reeks 'De Kiekeboes' van Merho.

Het spreekt voor zich dat deze boeken in de bib van Putte en Beerzel in de rekken zitten (als ze tenminste niet uitgeleend zijn).

Meer cijfers vind je hier.

Begin deze week werd de longlist van de Libris Literatuurprijs 2018 bekendgemaakt. Het is een lijst van 18 boeken, waarvan er slechts 4 door een vrouw werden geschreven, en slechts 1 (sic) door een Vlaming.
In het filmpje de boeken op de lijst die in de bibliotheek van Putte geleend kunnen worden.

Op 18 januari overleed de Britse schrijver Peter Mayle. Hij is in de eerste plaats bekend als auteur van het boek 'Een jaar in de Provence', maar zoals je kan zien heeft de bib wel meer boeken van hem.

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Lezing STRESS DOOR PERFECTIONISME

Stress kennen we allemaal. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat is het precies? Hoe herken je tijdig de belangrijkste signalen en wat zijn de gevolgen? Op 7 maart krijg je een antwoord op deze vragen in de bib. Lees verder

EEN BIB VOOR IEDEREEN

De Putse schepen van Cultuur, Inge De Bie, ondertekende de petitie van een 'Bibliotheek Voor Iedereen'. Ze roept iedereen die de bibliotheek een warm hart toedraagt op om hetzelfde te doen. Lees verder
Meer nieuws